Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30

Club card

Club Card

Pentru a va face achizitiile mai usoare si mai satisfacatoare, am creat un serviciu numit „Club Card”. Cu acest serviciu, 10% din suma platita pentru comenzile dvs. va fi creditata pe Club Card, suma pe care le puteti colecta si utiliza integral sau partial pentru urmatoarele comenzi.

Dar acest serviciu va permite sa rambursati usor si rapid fondurile in cazul in care ati returnat un produs achizitionat de pe https://toperotic.ro/  si pentru a le folosi pentru urmatoarea comanda pe site.

Cum functioneaza serviciul Club Card:

1. Serviciul este disponibil doar utilizatorilor inregistrati pe site. Inregistrarea se poate face la https://toperotic.ro/register

2. La reclamatie sau retur, utilizatorul poate alege daca doreste ca suma sa fie rambursata in „Club Card”. Suma va fi acumulata automat de indata ce procesam si aprobam cererea de retur.

 

Atentie: Te rugam sa tii cont ca nu iti putem returna banii sau schimba produsele nedorite daca acestea se intorc la noi intr-o stare inadecvata, folosite sau cu ambalajul original deteriorat. Orice urme de desigilare, manevrare sau utilizare a produsului il fac sa intre in categoria produselor care prin natura lor nu mai pot fi returnate conform normelor de igiena si protectie a sanatatii. Suntem fideli regulilor stricte de igiena si sanatate.

 

 3. Suma acumulata poate fi utilizata integral sau partial in comenzile ulterioare.

a. In cazul in care suma comenzii este mai mica decat suma acumulata in „Club Card”, diferenta va ramane disponibila pentru a fi utilizata in comenzile viitoare.

b. In cazul in care suma comenzii este mai mare decat suma din „Club Card”, diferenta ar trebui achitata prin card bancar sau ramburs, la optiunea UTILIZATORULUI.

 

4. Pentru ca UTILIZATORUL sa poata folosi suma acumulata din „Club Card”, acesta trebuie sa fie autentificat. La finalizarea comenzii, ca metoda de plata, UTILIZATORUL trebuie sa selecteze optiunea „Aplica”:

a. In cazul in care la campul gol nu se indica suma care va fi utilizata de „Club Card” si disponibilitatea acestuia este suficienta pentru a plati comanda, suma va fi platita automat in intregime.

 b. In cazul in care UTILIZATORUL doreste sa foloseasca doar o parte din suma disponibila, atunci in Cos>Plata este necesar sa se indice suma din Club Card, care va fi folosita pentru comanda: dupa aceasta trebuie sa alegeti o modalitate de a plati suma ramasa ca diferenta din comanda Dumneavoastra.

 

5. Verificarea sumelor acumulate se face in Contul meu> Cardul meu.

 Sumele din „Club Card” nu se pot restitui in numerar sau prin transfer bancar.

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.