Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Dres Clasic, Pentru Portjartier,Bej
Dres Clasic, Pentru Portjartier,Bej
Dres Clasic, Pentru Portjartier,Bej

Dres Clasic, Pentru Portjartier,Bej

27 Lei

În stoc
Obsessive

Dres Pentru Portjartier Sexy
Esti gata sa imbraci ceva incredibil de sexy si sa te simti minunat? 

Cu aceste ciorapi tentanti, fiecare pas pe care il faceti va va aduce din ce in ce mai aproape de ... experiente fantastice! Nu ezitati. Aceasta noapte este noaptea ta si va fi de neuitat!

Ciorapi tentanti,transparenta - picioare sexy garantate!

Culoare:bej

Nu se autosustin!

Tesatura elastica, perfect potrivita (90% nailon, 10% elastan)

Produsul din categoria Dresuri/Ciorapi si colanti nu se accepta la retur doarece acesta ia forma corpului la imbracare si atinge zonele intime. Produsul poate fi vizualizat fara a fi imbracat in caz ca se doreste returul.

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.