Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Lubrifiant Eros Hybride Power Bodyglide 30ml

Lubrifiant Eros Hybride Power Bodyglide 30ml

40 Lei

În stoc

Lubrifiant Eros Hybride Power Bodyglide 30ml

EROS Hybride Power Bodyglide este un lubrifiant medical hibrid pe baza de apa si silicon, sigur de utilizat si cu prezervative din latex.

Folosind acest produs vei avea parte de o alunecare fara precedent si te vei bucura mai mult de partidele de sex. EROS Hybride Power Bodyglide este un lubrifiant economic, solubil in apa, care se curata foarte usor.

Daca ti-ai propus sa iti imbunatatesti viata sexuala, atunci EROS Hybride Power Bodyglide te-ar putea ajuta, datorita ingredientelor aflate in compozitia sa, partidele de sex vor fi perfecte, deoarece se vor incheia cu orgasme explozive. Utilizand EROS Hybride Power Bodyglide vei experimenta senzatii noi si te vei bucura de orgasme puternice.

Partida de sex ideala este cea in care ambii parteneri se simt satisfacuti.

Scapa de tensiune si bucura-te de o viata sexuala implinita.

Lasa deoparte temerile si fii gata sa te lauzi cu abilitatile tale.

Produsul EROS Hybride Power Bodyglide este inodor si incolor si nu contine uleiuri sau parfumuri.

Poate fi folosit cu prezervativ. In momentul in care vei simti efectele lubrifiantului, nu vei mai dori sa faci sex fara sa folosesti EROS Hybride Power Bodyglide.

Senzatiile resimtite vor fi la fel de intense de fiecare data.

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.