Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Masturbator  Charmly Pleasure, in forma de anus
Masturbator  Charmly Pleasure, in forma de anus
Masturbator  Charmly Pleasure, in forma de anus

Masturbator Charmly Pleasure, in forma de anus

119.00 Lei 175 Lei

Reducere 32%, economisesti 56 lei
În stoc

Masturbator  Charmly Pleasure, in forma de anus

Ideala pentru barbatii care doresc un orgasm puternic si fiind o experienta incredibil de realistica. O jucarie erotica individuala realizata dintr-un material asemanator corpului, cu o senzatie ca pielea si o deschidere a corpului care formeaza anus. Prin utilizarea acestuia, autocontrolul in timpul actului poate fi mult imbunatatit, astfel incat timpul sau poate fi marit semnificativ.Fiecare penetrare va fi o placere. Fi gata pentru orgasme explozive.

Curatare: Spalati cu apa calduta cu sapun si un detergent pentru accesori inainte si dupa fiecare utilizare.

Se recomanda un lubrifiant pe baza de apa.

Lungimea: 19 cm

Diametru: 2 cm 

 

 

 

 

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol

Verificare vârstă

Vă rugăm să verificați că aveți vârsta legală pentru a vizita site-ul.

Ne pare rău, nu puteți vizita acest site

Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.