Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Masturbator Fleshlight Elsa Jean
Masturbator Fleshlight Elsa Jean
Masturbator Fleshlight Elsa Jean
Masturbator Fleshlight Elsa Jean
Masturbator Fleshlight Elsa Jean
Masturbator Fleshlight Elsa Jean

Masturbator Fleshlight Elsa Jean

440 Lei 485 Lei

Reducere 9%, economisesti 45 lei
În stoc

Masturbator Modelat vaginul  Elsa Jean

Recomandat barbatilor, o jucarie erotica individuala, modelata si semnata de vaginul Elsei Jean. Fiecare masturbator Fleshlight Girls are o textura interioara unica. Prin utilizarea acestuia, autocontrolul in timpul actului poate fi mult imbunatatit, astfel incat timpul sau poate fi crescut semnificativ.

Informatii speciala despre produs:

 • Design discret al lanternei
 • Replica realistă a vedetei erotice Elsa Jean
 • Cu semnătura Elsei
 • Cu diverse texturi stimulatoare in interior
 • Material Superskin moale, asemănător pielii
 • Poate fi îndepărtat pentru curățare

Caracteristicii produsului:

 • Culoare: culoarea corpului
 • Lungime: 25 cm
 • Diametru: 1 cm, flexibil
 • Greutate: 747  g
 • Material: TPE (inserție Super-Skin), ABS (carcasa).

Curatare: inainte si dupa fiecare utilizare, trebuie spalat cu apa calduta cu sapun sau detergent auxiliar pentru echipamente.

Se recomanda un lubrifiant pe baza de apa.

Jucariile sexuale si alte produse de igiena pot fi returnate numai daca sigiliul de igiena nu a fost deteriorat si ambalajul produsului nu a fost deschis sau deteriorat.

Toate produsele din sectiunea „Pofta, dragostea si contraceptia” sunt trimise intr-un pachet neutru, maro. Continutul pachetului nu poate fi identificat din exterior.

 
   
   
   
   
   

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.