Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Masturbator Fleshlight Nicole Aniston
Masturbator Fleshlight Nicole Aniston
Masturbator Fleshlight Nicole Aniston
Masturbator Fleshlight Nicole Aniston
Masturbator Fleshlight Nicole Aniston
Masturbator Fleshlight Nicole Aniston

Masturbator Fleshlight Nicole Aniston

440 Lei

În stoc

Vagin Masturbator  Nicole Aniston Fit

Recomandat bărbaților, o jucărie erotică personalizată, formată din vaginul lui Nicole Aniston. Fiecare masturbator Fleshlight Girls are o textură interioară unică. Prin utilizarea acestuia, autocontrolul în timpul actului poate fi mult îmbunătățit, astfel încât timpul său poate fi crescut semnificativ.

Informatii speciala despre produs:

  • Masturbator cu o textură fină, realistă
  • Replica vaginului lui Nicole Aniston + autograf
  • Tunelul plăcerii ondulat și punctat

Caracteristicii produsului:

  • Culoare: culoarea corpului
  • Lungime: 25 cm
  • Diametru: 1 cm, flexibil
  • Greutate: 725 g
  • Material: TPE (inserție Super-Skin), ABS (carcasa).

Curatare: inainte si dupa fiecare utilizare, trebuie spalat cu apa calduta cu sapun sau detergent auxiliar pentru echipamente.

Se recomanda un lubrifiant pe baza de apa.

Jucariile sexuale si alte produse de igiena pot fi returnate numai daca sigiliul de igiena nu a fost deteriorat si ambalajul produsului nu a fost deschis sau deteriorat.

Toate produsele din sectiunea „Pofta, dragostea si contraceptia” sunt trimise intr-un pachet neutru, maro. Continutul pachetului nu poate fi identificat din exterior.

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.