Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Masturbator Man's Flesh
Masturbator Man's Flesh
Masturbator Man's Flesh
Masturbator Man's Flesh
Masturbator Man's Flesh

Masturbator Man's Flesh

49 Lei

În stoc

Vagin masturbator Man's  Flesh

Vagin Masturbator cu tunel interior texturat si plin de puncte stimulatoare care vor avea grija sa te conduca pe culmile orgasmului.

Acest termen defineste o serie ametitoare de senzatii pe care penisul tau le simti.

Textura interna combina creste, denivelari, inele si camera pentru a crea o senzatie pe care nu ai mai intalnit-o pana acum.

Daca ai cautat un orgasm care sa iti blocheze mintea, atunci masturbatorul este raspunsul.

 Vagin Man's Masturbator FleshVagin Man's Masturbator Flesh

Informatii speciala despre Masturbator:

 • senzatii mai intense la masturbare
 • grup de produse vagin
 • design realisic

Caracteristicii produsului:

 • Material:  TPR( super elastic si moale)
 • Culoare: culoarea corpului
 • Lungime: 13.6 cm
 • Diametru: 7 cm
 • Rezistent la apa

Curatare: inainte si dupa fiecare utilizare, trebuie spalat cu apa calduta cu sapun sau detergent auxiliar pentru echipamente.

Se recomanda un lubrifiant pe baza de apa.

Jucariile sexuale si alte produse de igiena pot fi returnate numai daca sigiliul de igiena nu a fost deteriorat si ambalajul produsului nu a fost deschis sau deteriorat.

Toate produsele din sectiunea „Pofta, dragostea si contraceptia” sunt trimise intr-un pachet neutru, maro. Continutul pachetului nu poate fi identificat din exterior.

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.