Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Masturbator Pocket Tenga de unica folosinta, Block Edge
Masturbator Pocket Tenga de unica folosinta, Block Edge

Masturbator Pocket Tenga de unica folosinta, Block Edge

20.00 Lei 55 Lei

Reducere 64%, economisesti 35 lei
În stoc

Masturbator Pocket Tenga de unica folosinta, Block Edge

Va ofera un articol portabil de placere, care se va intinde pentru a se potrivi aproape de orice dimensiune, elasticitate materiala si detalii interne diferite.Este suficient de mic pentru a incapea intr-un buzunar sau cu usurință în geanta de călătorie pentru călătorii de afaceri sau alte excursii.este un masturbator masculin de unica folosinta. Invelisul sau interior este alcatuit din patrate pe suprafata.

Marginile acestor straturi interioare transmit stimuli, creand o experienta unica, senzuala. Datorita inserturilor din interior,ofera o experienta de neuitat.

Este o jucarie confortabila pe care, datorita dimensiunilor sale mici, o poti lua cu tine peste tot. Setul include un plic de lubrifiant.

 

Utilizare: rezolutie indepartati masturbatorul si lubrifiantul din ambalaj trebuie picurat in interior si tras pe penis.

Mansonul este de unica folosinta.

 

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.