Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Masturbator Pretty Love Emily, Rosu
Masturbator Pretty Love Emily, Rosu
Masturbator Pretty Love Emily, Rosu
Masturbator Pretty Love Emily, Rosu

Masturbator Pretty Love Emily, Rosu

135 Lei

În stoc

Masturbator Pretty Love Emily,rosu

 

Este un masturbator realistic prevazut cu vibratii puternice.

Foloseste functiile acestui masturbator pentru a controla viteza si intensitatea pe care o doresti pentru a-ti provoca placere.

Este prevazut pe interior cu striatii puternice care iti vor stimula intens penisul in timpul folosirii. Cand il pornesti, acesta iti va masa intens clitorisul, oferindu-ti un masaj intens, senzual la nivelul penisului si orgasme puternice.

Este facut din TPR si are 17.9 cm si 6.9 cm in diametru

Avantajele

  • Este facut din material de calitate perioara
  • Are dimensiuni potrivite pentru a-ti oferi placere
  • Functiile masturbatorului cresc senzatile de placere in timpul folosirii
  • Are culoare flesh si design realistic
  • Este prevazut cu striati pe interior si cu functii de vibratie, intensificand placerile

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.