Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Pompa Penis Delux Orion

Pompa Penis Delux Orion

230 Lei

În stoc

Pompa Penis Delux Orion

Dispozitiv în formă de cilindru recomandat bărbaților, de aplicat pe penis, care, împreună cu pompa atașată, crește fluxul de sânge către acesta. Intensitatea vidului poate fi reglată cu pompa. Utilizându-l, în afară de îmbunătățirea capacității erectile, se poate mări și dimensiunea penisului. Forța de aspirație exercitată asupra penisului este similară cu stimularea orală, astfel încât poate fi folosit și ca joc erotic.

Pompele pentru penis de la Orion sunt dispozitive menite sa creeze o aspiratie controlata in jurul organului genital masculin, cu scopul de a stimula circulatia sanguina si de a obtine o erectie mai puternica si mai durabila. Aceste dispozitive sunt utilizate pentru a ajuta la tratarea disfunctiei erectile temporare, pentru a sprijini imbunatatirea performantelor sexuale sau pentru a mentine sanatatea penisului in general.

Materialele utilizate în construcția acestei pompe sunt de cea mai înaltă calitate, inclusiv TPE, SAN, ABS și PVC, astfel încât să vă puteți bucura de durabilitate și confort în timpul utilizării.

 

Descriere Penis Pump Deluxe Orion:

Cilindru transparent: Majoritatea pompelor pentru penis au un cilindru de culoare Transparent, astfel incat utilizatorul sa poata vedea schimbarile care au loc in timpul utilizarii.

Manseta etansa: La baza cilindrului, pompele au o manseta etansa care se plaseaza in jurul bazei penisului pentru a asigura un vid adecvat.

 

Ventil de eliberare a presiunii: Pentru a permite eliberarea presiunii in mod controlat si a preveni eventualele disconforturi sau riscuri, pompele sunt echipate cu un ventil special.

Inainte si dupa folosire dezinfectati acest produs.

Lungime: 20 cm

Diametru: 6 cm

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol

Verificare vârstă

Vă rugăm să verificați că aveți vârsta legală pentru a vizita site-ul.

Ne pare rău, nu puteți vizita acest site

Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.