Sex shop cu livrare la Easybox Facebook Instagram Tel: 0759 787 829 Suport clienti: Luni - Vineri : 08:00 - 16:30
Vibrator Pretty Love Snaky Vibe 60 cm
Vibrator Pretty Love Snaky Vibe 60 cm

Vibrator Pretty Love Snaky Vibe 60 cm

150 Lei

În stoc

Vibrator Pretty Love Snaky Vibe 60 cm

 

Pretty Love Snaky Vibe este un vibrator care ofera stimulare dubla, fiind prevazut cu doua capete. Ambele capete ofera vibratii puternice, stimuland intens si oferind orgasme incredibile oricarei persoane. Forma lunga face vibratorul usor de folosit pentru jocuri anale.

Fii gata sa experimentezi placerile vietii tale cu vibratorul Pretty Love Snaky Vibe, perfect pentru preludiu. Este rezistent la apa si se incarca prin USB. Are 7 functii puternice de vibratie disponibile in ambele capete.

Culoare: Pink

Material: Silicon

Lungime: 10 cm

Diametru: 3.2 cm

Functii : 7 functii

Produse similare

Despre noi

Suntem un sex shop cu livrare easybox unde vei gasi ultimele tendinte din lumea erotixca si jucarii pentru adulti de cea mai buna calitate. Cu noi vei avea asigurate clipe orgasmice in dormitor iar livrarile sunt flexibile si discrete. In magazinul nostru erotic easybox poti gasi tot ce ti-ai dori, de la vibratioare si dildouri, pana la lubrifianti si lenjerie sexy.

Sex shop livrare easybox

Misiunea noastra este sa te ajutam sa ai momente pline de pasiune in dormitor. Suntem un sex shop cu livrare easybox care iti asigura discretie maxima la livrare si cele mai bune produse din domeniul erotic.

Magazin erotic easybox

Nu lasa rutina sa se instaureze in viata ta sexuala si intretine pasiunea din cuplu cumparand produse de la un magazin erotic easybox cu renume. La noi vei gasi o gama diversificata de jucarii sexuale pentru femei si barbati, preturi corecte si livrari rapide, flexibile si discrete.

Plăți securizate
Plăți securizate
Metode de plată
Metode de plată
Opțiuni de livrare
Opțiuni de livrare
anpc sol
Delivery Time A line styled icon from Orion Icon Library. Helpline 24h A line styled icon from Orion Icon Library. Chats A line styled icon from Orion Icon Library. Rotate Left A line styled icon from Orion Icon Library. Giftbox A line styled icon from Orion Icon Library. Sun A line styled icon from Orion Icon Library. Paper Plane A line styled icon from Orion Icon Library.